Droogtrainen

Iedereen wil wel een strak lichaam. Je voelt je er ook fit door en je zit lekker in je vel. Je kunt op verschillende manieren trainen. Bijvoorbeeld: met apparaten of droogtrainen. In dit artikel besteden we aandacht aan het droogtrainen.

Wat is droogtrainen?
Voordat we met dit artikel verder gaan is het handig om te weten: “ Wat droog trainen is.”
Een ander woord voor droog trainen is ook wel: “ cutten”. Het is een bekende term in de fitness- en bodybuilding wereld. Droogtrainen is heel simpel gezegd het verlagen van je vetpercentage en het vasthouden van zoveel mogelijk spiermassa. Het doel hiervan is dat je spieren beter zichtbaar worden. Bodybuilders doen dit veel. De gemiddelde huisvrouw maakt zich niet druk om het verlies van spiermassa, echter indien je droogtrainen doe je dit wel. Je bent dus veel bezig met je spiermassa en je vetpercentage.

Droogtrainen protocol!

droogtrainen vrouwenHenry en Rinus zijn de coaches van Droog Trainen Academie. Sinds 2013 helpen wij vrouwen online om hun ideale lichaam te bouwen. De focus ligt hierbij op: krachttraining, voeding en een gezonde levensstijl.
Het draait wat hun betreft om een ding: het beste resultaat voor hun klanten. Het doel van hun website is om vrouwen te helpen. Om ze inzicht te geven in voeding, krachttraining en om hun levensstijl te optimaliseren. Ze hebben al diverse vrouwen online geholpen. Je kunt het droogtrainen protocol van de droogtrainen academy heel eenvoudig online bestellen. Daarbij is er ook nog eens een mooie aanbieding.
Dit vindt je in het droogtrainen protocol:
● De exacte methode die zij gebruiken om jouw vetpercentage te verlagen
● Inzicht in jouw dagelijkse calorieverbruik (voor jouw lichaam en levensstijl)
● Uitleg hoe zij ”diëten” (alles eten wat je lekker vindt en toch vet verliezen)
● Uitleg over effectief trainen voor optimaal resultaat ( krachttraining en cardio)
● Hun exacte strategieën voor blijvend vetverlies (geen jojo effect meer)
● Macro Calculator
● Trainingsschema’s
● Diverse E-books

Waar is dit programma goed voor?
Het programma zal ervoor zorgen dat:
● Je jezelf fit, sterk, gezond en zelfverzekerd voelt;
● Je snel je effectieve punt bereikt;
● Je een gezonde levensstijl creëert;
● Je de juiste kennis over voeding en training krijgt;
● Je lekker kunt eten zonder dat je tegenzin krijgt in eten;
● Je zelfverzekerder wordt;
● Je geen last meer hebt van buikvet en overgewicht;
● Je geen last meer hebt van een jojo effect.

Droogtrainen academy mannen

DroogTrainenProtocol MannenHenry en Rinus hebben ook een droogtrain protocol via de droogtrainen academy voor mannen opgezet. Het is eigenlijk hetzelfde als het droogtrainen protocol voor vrouwen echter is het op mannen toegespitst. Mannen die trainen namelijk vaak anders. Hebben een andere spieropbouw en moeten zich op een andere manier op voeding en spieren concentreren. Ze krijgen ook oefeningen en begeleiding voor thuis of de sportschool. Het verschil zit hem echter in de oefeningen en de voeding.

Wat zeggen klanten over het droogtrainen protocol? Zowel de mannen als de vrouwen zijn zijn enthousiast over dit programma. Ze hebben een duidelijk overzicht en ze worden via de droogtrainen academy goed begeleid. Ze vinden het fijn dat alles in stapjes is en dat er schema’s zijn opgesteld. Zo kunnen ze gemakkelijker met dingen omgaan en krijgen ze meer inzicht in hun trainingen zelf. Alle klanten raden het aan en ze zijn ook zeer te spreken over het resultaat. Je kunt het zeer eenvoudig online bestellen door op onderstaande knop te klikken.

Kettlebell

Iedereen wil wel een strakke buik. Het is een droom van vele. Het kan een moeilijke opgave zijn, maar er zijn tegenwoordig vernieuwde methodes waardoor dit zeer eenvoudig is. Alle saaie buikoefeningen zijn verleden tijd. Met de Kettlebell kun je een leuke en goede workout doen. Het is de ideale manier als je snel verveeld raakt van gewone traditionele buikspieroefeningen. Het is immers makkelijk vol te houden als het leuk is.
Je kunt de Kettlebell workout heel gemakkelijk thuis doen. Het kan natuurlijk ook in de sportschool, maar thuis is wel zo makkelijk. Indien je niet van de sportschool houdt, of liever thuis sport is dit echt een aanrader. Het scheelt ook veel reistijd en minder sportschool kosten. Het is daarbij ook nog eens gemakkelijker om het programma volhouden. Je volgt gewoon de video’s op de DVD en geniet van een warming up- en cooling down. Je bent verzekerd van een leuk en variërend programma.
Je kunt kiezen uit verschillende programma’s. Dit is fijn, want zo heb je niet iedere keer dezelfde workout. Dit is zeer prettig, zeker als je snel verveeld raakt. Afwisseling is belangrijk om iets uit te kunnen voeren. De trainingen hebben de volgende opzet:
● Er wordt eerst extra aandacht besteedt aan vetverbranding van de buik. Dit is belangrijk.
● Daarna legt men de nadruk op sterkere spieren in het gehele lichaam.
● Ten laatste wordt er extra focus op je buikspieren gelegd.

Wat is een kettlebell?
kettlebellEen kettlebell is heel simpel omschreven: een gewicht in de vorm van een soort bel.
Door de vorm is het heel eenvoudig om verschillende oefeningen te doen. Deze zijn goed voor je lichaam. Daarnaast is een groot voordeel aan de kettlebell dat het niet veel ruimte in beslag neemt. Je traint met een kettlebell je lichaam en gebruikt dus alje spieren. Hierdoor verbrandt je in een hoog tempo veel meer buikvet. Dit concentreert zich op de buikspieren.

Hoe verlopen de trainingen met de kettlebell?
De DVD’s geven een heel duidelijk overzicht en geven je precies aan wat je moet doen. Er staan hele makkelijke oefeningen op die je hele goed thuis kunt doen. Je kunt dit programma hier heel makkelijk bestellen. Er zit ook een sportschema bij en met de bijgeleverde DVD’s kun je dus goed aan de slag. Je hebt ook de keuze uit diverse oefenprogramma’s.

Kies wat bij je past!
We hebben nu verschillende manieren van droogtrainen voor je belicht. Het is helemaal aan jou wat je kiest en hoe je ermee omgaat. Kies wat het beste bij jou past en maak je keuze uit het droogtrainen protocol of de kettlebell workout. Hoe je het ook went of keert het zal in jouw profijt zijn.